Sivut

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pekan kippo

Varmaan jokainen, joka tuntee Pekan tai on viettänyt hänen kanssaan paljon aikaa, tietää kuinka hajamielinen hän on. Hyvin tavallisia ovat tilanteet, joissa Pekka tekee lähtöä ulkovaatteet valmiina päällään, bussiinkin on jo vähän kiire. Juuri, kun pitäisi jo mennä, Pekka lausuu sanat: missäköhän mun avaimet on?/ mihinköhän oon jättänyt mun lompakon?/ onko kukaan nähnyt mun puhelinta? Voisko joku soittaa siihen?

Usein Pekka ehtii jo lähteä ovesta ulos, mutta palaakin vielä kaksi tai kolme kertaa hakemaan jotain. Tästä syystä Pekka taitaa myöhästyäkin aika usein.
Pekkakin tiedostaa tämän ja jossain vaiheessa taisi itsekin kyllästyä aina etsimään hukkuneita tavaroitaan lähdön hetkellä, joten hän päätti tehdä asialle jotain. Nyt eteisissä on siis ollut jo jonkin aikaa seinään hiemaan vinoon ruuvattuna muovinen pakasterasia a.k.a Pekan kippo, johon Pekka yrittää aina muistaa laittaa avaimet ym. tärkeät tavaransa. Sinne voi palauttaa Pekalle kuuluvat jutut, jos sellaisia löytää lojumasta jostain. Ja ilmeisesti se on toiminut hyvin ja todella helpottanut Pekan elämää.

Tietenkään puolen litran pakasterasiaan ei saa mahtumaan ihan mitä vain eli edelleen saamme ihmetellä, missä on Pekan tietokone tai sen laturi, sekä harmitella bussiin unohtuneita maailman parhaita nahkahansikkaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti