Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

Mistä kaikki sai alkunsa


Eräänä syysiltana radiosta tulee ohjelma, jossa puhutaan blokkaamisesta. Ville, Laura ja minä istumme olohuoneessa puuhastellen kuka mitäkin radion pauhatessa taustalla. Jutun toimittaja mainitsee, että blokkaamalla on mahdollista ansaita jopa rahaa. Samassa heräsi kiinnostus, josta seurasi tämä keskustelu, joka meni jotakuinkin näin..

A: Pitäis varmaan alkaa kirjoittaa blogia, jos sillä kerran voi ansaita rahaa.
B: Mistäköhän sitä kirjottais? Maailma on jo täynnä ruoka- ja muotiblogeja.
C: Sen aiheen pitäisi olla jotenkin erilainen ja kiinnostava.

hetken pohdinta…

A: Hei aletaan pitää blogia meidän kommuunista, hehe.

Ja siitä jatkui hedelmällinen keskustelu kommuuni- blogista, joka alkoi vitsinä, mutta muuttuikin ihan oikeasti yllättävän kiinnostavaksi ideaksi.

Eikä tässä kukaan oikeasti kuvittele rahaa tekevänsä. Lähinnä ajatuksena on kirjoittaa juttuja meidän viiden yhteiselosta, jotta siitä tallentuisi muistoja muuallekin kuin omaan pääkoppaan. Tämä siksi, että oma muistihan voi pettää koska vaan, kun taas nettiin ne jutut jäävät pysyvästi. Näin ainakin olettaisin. Ja, jos joku muu saa pienintäkään iloa meidän jutuista, niin aina parempi. Bloggaamaan siis! Voihan olla, että homma hyytyy heti alkumetreille, mutta yrittänyttä ei laiteta, vai miten se meni?

5 kommenttia:

  1. Hyvä, Heta. Sikahyvä aloitus. Raha kyllä kelpaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko muuten olemassa parempaa synonymia kommuunille? En katso vielä olevani samalla tasolla kommuuni-idolini Jannen kanssa. (Janne n. 40v ja muut parikymppisiä, nättejä hippityttöjä.)
      Me ei olle hippejä, liian likasia, nistejä, eikä muutenkaan tyypillisen stereotyyppisiä kommuuniasujia. Ehkä. Kaipaan nyky-tai vanhanaikaista termiä yhteisasumiselle, jossa on samanikäisiä ihmisiä asumassa oikeasti yhdessä, eikä vain samassa talossa. Tämä riittänee tällä kertaa.

      Poista
  2. Samaa mieltä Pekkiksen kanssa. Nimi on tuo kunnes ehdotuksia alkaa sadella. Alkaako joku olla jo sen suljetun lippuäänestyksen kannalla?:D

    VastaaPoista
  3. Mua jännittäis ehkä vähän liikaa se suljettu lippuäänestys!

    VastaaPoista
  4. Mä kyllä tykkään nykyään tuosta nimestä. Mietin vain minkä termin voisi ottaa käyttöön.

    VastaaPoista