Sivut

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Seksihommia

Eräs asia, jota moni varmasti pohtii, mutta vain harva rohkenee suoraan kysyä, on miten kimppa-asuminen ja seksi sopivat yhteen. Muistaakseni Pekalta joku joskus uskaltautui varovaisesti kysymään, että miten siellä talossa voi oikein harrastaa seksiä? Kysyjä varmaan viittasi siihen, että miten sitä voi harrastaa ilman, että kaikki siitä tietävät. Ja vastaus on, yllättävän hyvin:-D 

Olen itsekin ihan yllättynyt tämän talon äänen eristävyydestä, koska esimerkiksi olohuoneen mölyt alakerrasta eivät juurikaan kantaudu ainakaan Tapion huoneeseen yläkertaan. Ehkäpä se etu tässä onkin se, että talo on sen verran iso, että voi myös vetäytyä sinne omaan rauhaan ja oikeasti saadakin olla rauhassa. Toista se on jossain kerrostaloasunnossa, jossa seinät ovat sitä luokkaa, ettei voi edes pieraista salaa saati sitten harrastaa yhdyntää.

Meillä asiaan suhtaudutaan muutenkin melko avoimesti ja on tästä porukalla taidettu joskus puhuakin, eikä ainakaan tuolloin kukaan ilmoittanut häiriintyneensä mistään tai edes kuulleensa mitään. Sitäpaitsi ei kai se ole mikään suuri salaisuus, että ihmiset harrastavat seksiä, joten tarviiko sitä nyt ihan hirveällä vaivalla peitellä ja salailla. Tietenkin on hyvä ottaa kanssaihmiset huomioon eli en ehkä suosittelisi intoutumaan harrastelemaan yhteisissä tiloissa, jos nyt ei erityisesti toivo tulevansa yllätetyksi itse teossa. Mutta, jos nyt välillä ilmaantuu ihmisten pariin tukka pörröllä ja posket punottaen, niin tuskin siitä on kenellekään suurta haittaa. Päinvastoin, sitten vaan porukalla vaihdetaan merkitseviä katseita virnistellen, heitellään kuvitteellisia yläfemmoja ja nyökytellään Pekka -tyyliin hyväksyvän kannustavasti, että nice.

Toisaalta, tämä kirjoitus on tehty parisuhteessa olevan näkökulmasta, joten tilanne voi olla ja luultavasti onkin aivan toinen, jos kyseessä on joku yhden illan juttu. Mahdollisesti kynnys tuoda yhden illan hoito kimppakämppään on sen verran suuri, että saattaa jäädä seksit harrastamatta. Tai ainakin yöllä huumassa tehty päätös voi aamulla tuntua maailman huonoimmalta, kun keittiössä odottaa utelias porukka aprikoimassa, kenenkäs kengät ja takki tuossa eteisessä mahtaa olla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti