Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hyvässä hengessä

Kun useampi tyyppi asuu yksilönä saman katon alla, on tärkeää puhua asioista, jotta homma toimisi. Siksipä Tapio lähestyi meitä muita viestillään seuraavasti. 

"Niin kuin kasvimaa, parisuhdekin vaatii aina keväisin hoitoa ja koulimista. Nyt on meidän talon yhteisasumista jatkunut jo kaksi vuotta, ja hyvä niin! Minun mielestä olisikin aika pitää pieni talo-palaveri. Ehkä kuun lopussa kun Pekka palaa takaisin riviin?. Jaetaan vähän niin risuja kuin ruusuja, henkilökohtaisia kehityspaikkoja. Itseäkin saa vähän kehua :). Kyseessä ei ole siis Tapio vs. maailma, vaan toivonkin, että asia otetaan ihan vakavasti. Täällä on ollut mahtava asua teidän kanssa, ja toivon sen jatkuvankin niin. Hoidetaan sitä suhdetta!"

Viime sunnuntaina pidettiin ensimmäistä kertaa asukkaiden kesken talokokous, jonka tarkoituksena oli istua alas porukalla ja keskustella talon asioista hyvässä hengessä. Tuolloin sai kukin ottaa esille itseä painavia asioita tai tehdä parannusehdotuksia talon toimintaan. 

Seuraavaksi sunnuntain kokouksen asioita.

1. Marjojen poiminta:
Tasapuolisesti lisää aktiivisuutta ja innokkuutta marjojen poimintaan, jotta saadaan enemmän marjoja säilöön kaikkia varten.
2. Ruokapolitiikka:
Pääsääntöisesti kaikilla vastuu omista ruoistaan ja pidetään huolta, etteivät jää kaappiin pilaantumaan. Enemmän kommunikointia siitä, mitä muutkin saavat syödä, jotta ruokaa ei mene roskiin. 
3. Pekka muistaa kuitata maksetut laskut allekirjoituksella.
4. Posti:
Postille jokin järkevä lajittelusysteemi, jotta tärkeät liput ja laput eivät katoa ja hautaudu jonnekin.
5. Pakasteille looginen järjestys: marjat, leivät, lihat jne.
6. Maalämpöpumpun vesisäiliön tyhjennyksestä muistutus.
7. Siivous:
Siivota voisi enemmän. Paitsi Laura voi pitää yllä nykyisen tason:-D Erityinen huomio keittiön järjestyksen ylläpitoon.
8. Kasvimaan multahankinnan kustannukset jakoon.
9. Nykyiset paistinpannut paskoja-> yhteishankintaan pari pannua.

Kokouksen alussa heitettiin ilmoille kysymys, halutaanko edelleen jatkaa tätä yhteiseloa. Vastaus oli yksimielisesti ja positiivisesti kyllä. Siispä kommuuni jatkaa edelleen yhteistä taivaltaan, hyvässä hengessä tietenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti