Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Joululoman jälkimainingit


Taas koitti aika, kun piti palata Turkuun. Lähdin kohti länttä sunnuntaina haikein mielin ilonani ainoastaan How I Met Your Mother - Säsong 6 ja pala Lauran tekemää mokkapalaa (joka tuli muuten tarpeeseen, koska eiväthän loppiaisena mitkään kaupat olleet auki). Perille saavuttuani ajattelin, että eihän tämä niin kamalaa ole, mukavaa vaihtelua olla välillä iiihan itsekseen. Katsoin heti kahdeksan ensimmäistä jaksoa HIMYM boksista ja nauroin makeasti.

Seuraavana päivänä alkoi jo vähän ahdistaa, tää on ihan tyhmää. En ihan vielä päässyt opiskelufiilikseen eikä kotonakaan kukaan kysellyt päivän kuulumisia tai miukumaukuillut tervehdykseksi, sniff. Kaiken lisäksi keskusta-asumisen huonot puolet nostivat päätään. Nukkumaan mentäessä lumiauran kolinat ja peruutuspiippaukset olivat vähän liikaa. Muutenkin muista asunnoista kuuluvat äänet olivat ikävä muistutus siitä, että tässä sitä kasa tuntemattomia ihmisiä asuu päällekkäin pienissä laatikoissa, joita kerrostaloasunnoiksikin kutsutaan. Jostain syystä tämä ajatus tuntuu epämiellyttävältä, kaipaan tilaa! Tiistaihin mennessä olin jo ihan täynnä kaikkea ja valmis palaamaan yhteisöni luokse.

Kai tähänkin taas tottuu (Hakekaa mut pois täältä!)


-Heta-

1 kommentti:

  1. Voi Heta! Täällä kotonakin on ollu hiljaista. Lapinmiehet kotiutuu kans perjantaina, niin sitten on taas vilskettä :) Aamut ei oo samoja ilman sua, bhyy!

    VastaaPoista