Sivut

maanantai 10. joulukuuta 2012

Ihana viikko

Olipa kerran ihana viikko, johon mahtui vaikka mitä.

Itsenäisyyspäivänä väännettiin Lauran kanssa karjalanpiirakoita poikien hoitaessa kuntoon muun ruokapuolen. Oli paistia, kermaperunoita, lanttu- ja punajuurikuutioita, kalaa ja jälkiruuaksi Lauran leipoma ja meidän yhdessä koristelema valkosuklaajuustokakku piparipohjalla m'mm. Linnuillekin oli tehty siemenistä, pähkinöistä ja kookosrasvasta talipallo. Sibelius oli päivän musiikkivalinta, Finlandia on ah, niin ihana! Illalla laitettiin siistit vaatteet päälle itsenäisen Suomen kunniaksi ja syötiin porukalla. Myöhemmin pelattiin rappakaljaa. Siitä erikoinen itsenäisyyspäivä, että linnan juhlista ei näkynyt vilaustakaan. Tuntematonta sotilasta sentään hieman katsottiin.

 Talipallojen & juustokakkusen tekoa

 Ruokitaan tipuset!

...ja odotellaan :)

Itsenäisyyspäivän charmia

Lauantaille oli jo ajat sitten ostettu liput Sorin Sirkuksen Kujalla joulushow'hun. Sinnekin laittauduttiin ja päräytettiin paikalle taksilla. Esitys oli taas kerran mainio. Kahdeksaksi oli tehty pöytävaraus Bella Romaan. Sitä ennen piipahdimme lasillisilla Ravintola Plevnassa. Ravintolaillan jälkeen porukka hajaantui, osa kotiin ja osa jäi jatkamaan iltaa keskustaan. Kiva ilta hyvässä seurassa.

Kujalla

Seuraavana päivänä oli ihana viettää laiska sunnuntai kotona. Laura levitti askartelutarvikkeet olohuoneen pöydälle ja siinä sitten tehtiin joulukortteja. Itsehän sain aikaiseksi vain yhden, kun säärystimien ja villasukkien neulominen oli päällimäisenä mielessä. Tilasimme ruokaa kotiin ja katsoimme elokuvan Koskemattomat. Ihana elokuva. Illalla saunottiin, pelattiin Piirrä&Arvaa peliä ja hörpittiin glögiä.


Nyt on maanantai ja paluu arkeen koittaa. Voi paska. Turkuun pitäisi mennä kahteen tenttiin. Viikon aikana ehti koulu unohtua melkein kokonaan, joten tämä tuli vähän kuin yllättäen, vaikka olihan se tiedossa, että sinne pitää vielä palata. Kuitenkin vain kolme päivää kunnes loma alkaa ja voi taas hypätä junaan.

Kiitos rentouttavasta viikosta kanssaeläjille!

-Heta-

2 kommenttia:

  1. "Tän aamun vois kyllä käyttää tehokkaasti noihin kouluhommiin!" Heta 10.12.12

    <3 Ihana. Eipä oo onneksi kun muutama päivä ja tuut takas kotiin sieltä!

    VastaaPoista
  2. Jätkät ihan selkeesti ottaa rennosti katsoessaan Tuntematonta.

    VastaaPoista